Ik zoek hulp

Wij bieden persoonlijke hulp en mantelzorgondersteuning aan iedereen die wel wat extra hulp kan gebruiken, voor zowel jong als oud. Wij bieden die ondersteuning die het mensen mogelijk maakt om langer thuis te blijven wonen, in hun eigen omgeving. Maar ook zeker dat extraatje waardoor er meer plezier in het leven komt. Dat kunnen ouderen, gezinnen met kinderen of alleenstaanden zijn.

We worden steeds meer verantwoordelijk voor onze eigen zorg en begeleiding. Omdat uw naasten niet altijd in staat zijn voldoende hulp en aandacht te bieden vindt u bij Hulp & Co een passende enthousiaste begeleider die deze mantelzorgondersteuning en aandacht wel kan bieden.

icoontjes van alle diensten waarvoor wij de hulp bemiddelen

Vanuit uw persoonlijke perspectief willen we met u meedenken hoe u weer actief kunt deelnemen aan het maatschappelijke leven. Of juist weer plezier beleeft door met iemand samen iets te doen. Zoekt u iemand die regelmatig met u erop uit gaat of juist iemand die bij u op bezoek komt.

Hulp & Co biedt mantelzorgondersteuning aan. Dat kan gezelschap zijn, maar ook samen activiteiten ondernemen zoals: boodschappen doen, de krant lezen, samen koken, wandelen, administratie ordenen, lichte huishoudelijke taken. Begeleiding bieden we als u die nodig heeft naar ziekenhuis, arts, familie, theater en andere uitjes.

Ook bieden wij de mogelijkheid om diensten aan te bieden in samenwerking met andere partners. Hierbij kunt u denken aan: een klusjesman, tuinman, kapper aan huis etc.